LOGO Turnaround Translations PNG

Vertalen

Uw geschreven stukken zijn een visitekaartje voor uw organisatie. Of het nu gaat om een jaarverslag, een mailing voor uw klanten, een overeenkomst met een leverancier of een verzoek aan de Belastingdienst: de kwaliteit van uw geschreven woord bepaalt mede de reactie van de lezer. U steekt zorg en aandacht in het schrijven ervan totdat er precies staat wat u wilt zeggen, in de vorm die het meest geschikt is voor uw relaties en het doel dat u voor ogen staat.

 

Juist daarom verdient uw tekst een vertaler die dezelfde zorg besteedt. Uw niet-Nederlandstalige contacten mogen van uw organisatie dezelfde inhoudelijke professionaliteit en dezelfde aandacht verwachten.

 

Professionele vertalingen, specialistisch inzicht

 

U kunt bij mij terecht voor professioneel verzorgde vertalingen uit het Nederlands naar het Engels en andersom. Vooral stukken op het gebied van Finance, Tax en Law vergen de ervaring en het specialistische inzicht van een expert die al ruim anderhalve decennia in dit vakgebied actief is.

 

Nauwgezet, helder en professioneel

 

Uw vertaalde tekst moet het origineel getrouw weergeven. De informatie moet identiek zijn, maar moet daarnaast ook direct begrijpelijk zijn voor de lezer. Heldere bewoording voorkomt verwarring of frustratie bij de lezer. Inzicht in de materie draagt bij aan een vertaling die de strekking van de brontekst zo nauwgezet mogelijk uiteenzet. Feilloze grammatica en spelling maken vanzelfsprekend deel uit van een professionele dienstverlening.

 

Nauwgezet, helder, professioneel: deze kwaliteiten mag u verwachten van alle vertalingen die ik voor u verzorg. Want “goed genoeg” voldoet nooit.